Thursday, March 5, 2009

Topik Perbincangan

16 Mac: Tandas Awam. Kualiti macam mana?
17 Mac: Generasi muda tidak membaca akhbar. Benarkah?
18 Mac: Teknologi dan privasi.
19 Mac: Pemikiran baru dalam pelancongan.
20 Mac: Ahli-ahli politik, hentikan bermain politik, uruskan masalah ekonomi negara.

Ikuti siaran langsung di saluran 501 Astro Awani, pukul 10 malam. Anda dipelawa menghantar pandangan, komen, pendapat, kritikan (yang membina je) melalui mel-e (uwartawan.com.my) dan mengemukakan komen/pandangan melalui blogspot ini.
Anda juga digalakkan merakam sendiri laporan/kenyataan menggunakan kamera video atau hp serta dan kirimkan kepada kami melalui blog kami ini. Rakaman suara juga diterima.
Meriahkan-meriahkan la dunia kewartawanan anda...dari rakyat untuk rakyat...jadilah WARTAWAN RAKYAT. Sekian, wassalam.

2 comments:

  1. bro buat la pengkhususan setiap topik... huraikan satu2 ape topik yg bro nak utarakan.. baru dtg komen...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum! Apa kata kalau saya ingin mencadangkan kepada pihak u-wartawan supaya membincangkan dan mengupas tentang tajuk " Perniagaan Internet". Saya rasa ramai yang tertarik dengan tajuk ni.. Kerana apa yang dapat kita lihat dan perhatikan, ramai yang berminat tentang perniagaan melalui internet ni, tapi ramai yang tidak tahu bagaimana bermula,cara-cara nak bermula dan sebagainya.. Dengan adanya perbincangan tentang tajuk ni, sekurang-kurangnya dapat menolong sesiapa yang ingin mencuba menjana pendapatan melalui internet ni... Saya harap cadangan saya ini di terima oleh pihak u-wartawan. Sekian Terima Kasih.

    ReplyDelete